U had u voorgenomen om te gaan sporten, maar het wordt steeds later terwijl u naar een TV-programma blijft kijken dat eigenlijk helemaal niet zo interessant is. U zou graag wat meer geduld willen hebben, en in sommige situaties wat minder opvliegend willen reageren, maar het lijkt steeds niet te lukken. Herkent u dit? Zou u slechte gewoonten niet graag door goede gewoonten willen vervangen?

In 102016124_univ_lsr_lghet tijdsschrift dat u via deze link kunt lezen wordt op de bijbel gebaseerde raad gegeven hoe u succesvol goede gewoonten kunt ontwikkelen, en de macht van slechte gewoonten kunt weerstaan. Er wordt bij stilgestaan hoe u realistisch kunt blijven, welke rol uw omgeving positief of negatief speelt, en hoe ontmoediging te voorkomen of tegen te gaan.

Wat het ook is dat u graag wilt veranderen, ik weet zeker dat als u nadenkt over de tips in deze artikelen, en deze op uzelf toepast, u grip zult krijgen op uw gewoonten!