Als het regeringen lukt om de gezondheidszorg te verbeteren, het onderwijs op een hoger peil weet te brengen en ervoor zorgt dat behoeftige mensen beter geholpen worden, dan hebben ze als heel wat bereikt. Maar wat Jezus aan zijn volgelingen beloofde was van een geheel andere orde. Hij had het erover dat er geen dood of ziekte meer zou zijn, over gratis goddelijk onderwijs voor iedereen, waardoor mensen gelukkiger en succesvol zouden zijn, en dat er geen armoede zou zijn maar voedsel in overvloed. Maar heeft Jezus wel echt bestaan? Historici hebben al vanaf de eerste eeuw over Jezus geschreven. Volg deze link om meer informatie over wat en welke historici over Jezus hebben geschreven. U geloof in het bestaan van Jezus wordt daardoor nog sterker, en u zult nog beter in staat zijn om andere mensen te helpen geloof in Jezus te ontwikkelen.