In moeilijke tijden is er moed nodig. Bijvoorbeeld als je gepest wordt op school, bij conflicten en andere problemen op het werk, bij ziekte of de dood van een geliefde.

Daarom nodigen Jehovah’s Getuigen u deze zomer graag uit voor een gratis congres waarin u geholpen wordt om in die situaties bijbelse principes toe te passen. Ook kunt u leren van voorbeelden uit de bijbel, zoals Jona. Ontdek hoe de bijbel en ook voorbeelden uit de natuur u helpen om bij zulke uitdagingen moedig te zijn.

Het programma bestaat uit lezingen en interviews, met gebruik van multimedia en een film naar het verhaal van Jona die ons aanmoedigt om moedig te zijn. Komt u ook?

De congressen zijn vanaf eind juni tot de eerste week van september op diverse locaties in Nederland. Maar ze worden wereldwijd gehouden, dus waarschijnlijk ook in de buurt van uw vakantie-adres. Zie voor meer informatie deze uitnodiging met een link die u helpt te bepalen wanneer en waar er een congres bij u in de buurt is.